X-tremus Enkelbrace

Meer afbeeldingen

X-tremus Enkelbrace
€ 47,00

Availability: In voorraad

X-Tremus enkelbrace is geschikt te gebruiken bij: overbelasting, instabiliteit aan de enkel, compressie, verstuiking, zwelling aan de enkel
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Enkelbrace X-Tremus

De X-Tremus enkelbrace is een innovatieve en zeer effectieve bandage die het enkelgewricht ondersteunt. De enkelbrace wordt gekenmerkt door zijn anatomische driedimensionale pasvorm.

De X-Tremus enkelbrace biedt ondersteuning bij pijnbestrijding, voorziet in musculaire stabilisatie en vermindert de zwelling door gerichte compressie. Door de high-tech stof en de geïntegreerde pads voorziet de enkelbrace de enkel van optimale druk wat de bloedcirculatie stimuleert. Tevens zorgt het huidvriendelijke en ademende materiaal ervoor dat warmte en vocht goed afgevoerd wordt.

Al deze unieke eigenschappen zorgen er dan ook voor dat de enkelbrace al jaren met groot succes wordt gebruikt door vele klanten, waaronder (top)sporters, die op zoek zijn naar optimale steun en bescherming als gevolg van aandoeningen genoemd zoals hieronder.

De enkelbrace wordt aanbevolen bij:

-          pijn als gevolg van overbelasting
-          gevoelens van instabiliteit
-          verminderd de zwelling door gerichte compressie
-          ideaal bij verstuiking van de enkel
-          aanbevolen voor ligament verwondingen
-          zwelling aan de enkel

Artikelnummer - 110

Maatvoering
De X-tremus enkelbrace is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Zie hieronder de meettabel om te bekijken welke maat het beste bij u past.

 

Omvang boven het enkelbot in cm

S

20.5 – 22 cm

M

22 – 23.5 cm

L

23.5 – 25 cm

XL

25- 26.5 cm

Kleur
LP Support X-Tremus enkelbrace is verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Wasinstructie

Om het effect van de knie bandage te verkrijgen over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

Reviews