Schouderbrace Schouder Peesontsteking

Alle schouderbraces voor peesontsteking

Kies bij een peesontsteking voor een schouderbrace | Een peesontsteking in de schouder ontstaat doordat er kleine scheurtjes in de pees ontstaan. Dit kan een pijnlijk gevoel geven. De pijn is voelbaar op de plaats waar de pees met het bot verbonden is. 

Een peesontsteking kan verschillende oorzaken hebben. Een oorzaak is bijvoorbeeld doordat een persoon teveel of juist te weinig beweegt. Veel sporten vergroot de kans op een overbelasting en ontsteking, maar weinig beweging verlaagt de kwaliteit van de pees en kan daardoor ook een ontsteking veroorzaken. Andere oorzaken van een peesonsteking kunnen onder andere zijn door medicijn gebruik, reumatische aandoeningen of een ongeluk. 

Afhankelijk van de ernst van de ontsteking kan de schouder soms maar beperkt gebruikt worden. Bij een peesontsteking kan de schouder opgezwollen zijn of kan de temperatuur rond de schouder stijgen. Een peesonsteking is met de juiste behandeling goed te bestrijden. 

Voor een goede ondersteuning is onderstaande schouderbrace zeer geschikt. 

 

  1. LP Support schouderbrace
    De LP Suport schouderbrace geeft odersteuning aan de schouder en geeft stabiliteit zonder dat de beweeglijkheid daarbij wordt belemmerd. Meer info
    € 55,90