Disclaimer

Disclaimer

LP Support kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuist of onvolledige informatie op de website. LP Support is een website waar braces, bandages, (sport) bescherming en ondersteuning wordt aangeboden.

Alle inhoud op de website van LP Support zoals afbeeldingen, teksten, software of informatiebronnen behoren toe aan LP Support. Wijzigingen kunnen wij altijd zonder kennisgeving aanbrengen.

Niet-toegestaan gebruik van de website

  • De informatie op deze website mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan deze website betreft
  • geen gebruik van de website te maken waardoor de website onklaar, vertraagd of onwettig gebruik wordt gemaakt
  • De website mag niet gebruikt worden voor transmissie van virussen of posting van lasterlijk materiaal. Ook mag deze website niet gebruikt worden voor verspreiding van promotionele of publicitaire doeleinden.
  • De website mag niet gebruikt worden op een wijze dat er inbreuk wordt gepleegd op de rechten van een persoon, vereniging, stichting of andere rechtsvormen.

Website adviezen
Adviezen die via de website worden gegeven voor het nemen van beslissingen op het gebied van Medische, juridische of financiële zaken dan worden deze gegeven zonder de garantie op succes. LP Support kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Voor elke beslissing en bijkomende inlichtingen dient een deskundige geraadpleegd te worden.

Toepasselijke wetgeving en bevoegde rechtbanken
De Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze website.
Als je deze website gebruikt, ga je automatisch akkoord met onze disclaimer.