X-Tremus kniebrace

Meer afbeeldingen

X-Tremus kniebrace
€ 65,00

Availability: In voorraad

X-tremus Kniebrace geeft effectieve ondersteuning bij: Meniscus problematiek, middelmatig tot zware overbelasting aan de knie, lichte tot middelmatige instabiliteit van de knie en artrose.Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Kniebrace X-Tremus

De X-Tremus kniebrace is een zeer effectieve bandage die geavanceerde ondersteuning aan het kniegewricht biedt. De kniebrace wordt gekenmerkt door zijn anatomische driedimensionale pasvorm.

Op een comfortabele wijze ondersteunt de brace het kniegewricht en ontziet het de knieschijf. Dit kan helpen om acute blessures te voorkomen en te helpen bij sportprestaties. Bovendien bevindt zich een comfort zone in de knieholte die voor een hoog draagcomfort zorgt, zelfs wanneer de knie gebogen is. Het huidvriendelijke en ademende materiaal zorgt ervoor dat warmte en vocht goed afgevoerd wordt.

De X-Tremus kniebrace biedt ondersteuning bij pijnbestrijding, voorziet in musculaire stabilisatie en vermindert de zwelling door gerichte compressie. Al deze unieke eigenschappen zorgen er dan ook voor dat de kniebrace al jaren met groot succes wordt gebruikt door vele klanten, waaronder (top)sporters, die op zoek zijn naar optimale steun en bescherming als gevolg van de hieronder genoemde aandoeningen.

De X-Tremus kniebrace wordt aanbevolen bij:

-        pijn als gevolg van overbelasting
-        lichte tot matige gevoelens van instabiliteit
-        aanbevolen bij meniscus problemen
-        artrose

Artikelnummer - 170XT

Maatvoering

Meet de omtrek van de knie terwijl het been volledig gestrekt is (in het midden over de knieschijf). 

Small

33 – 36 cm

Medium

36 – 39 cm

Large

39– 42 cm

XL

42– 45 cm

Kleur
De LP Support X-Tremus kniebrace is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Wasinstructie
Om het effect van de knie bandage te verkrijgen over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

Reviews