U-Profile inlegzool

Meer afbeeldingen

U-Profile inlegzool
€ 28,80

Availability: In voorraad

U-Profile zolen bieden extra ondersteuning aan de hiel en stabiliseert de voet. Deze stabilisatie vermindert pijn en vermoeidheid in de enkels, knieen, heupen en de rug.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

U Profile inlegzool

U-Profile zolen bieden extra ondersteuning aan de hiel zodat de voet goed wordt gestabiliseerd. Deze stabilisatie vermindert pijn en vermoeidheid in de enkels, knieen, heupen en de rug. De zolen zijn gemaakt van memoryfoam dat zorgt voor een perfecte pasvorm en ondersteuning. Daarnaast zijn deze zolen voorzien van POLIYOU® materiaal. Dit materiaal laat lucht door en voert vocht af wat zorgt voor droge, koele voeten. Hierdoor zijn de zolen heel geschikt voor buitenactiviteiten.

Artikelnummer - 309

Maatvoering

XS

34 - 36

Small

37 - 40

Medium

41 - 43

Large

45 - 47

 

Wasinstructie

U-Profile zolen zijn te wassen met milde zeep en handwarm water. Gebruik geen wasmachine of droger. Laat de zolen na het wassen op een schone handdoek aan de lucht drogen.

 

U-Profile zolen bieden extra ondersteuning aan de hiel zodat de voet goed wordt gestabiliseerd. Deze stabilisatie vermindert pijn en vermoeidheid in de enkels, knieen, heupen en de rug.

Reviews