X-Tremus polsbrace

Meer afbeeldingen

X-Tremus polsbrace
€ 35,00

Availability: In voorraad

De X-tremus Polsbrace is te gebruiken bij: polsverstuiking, zwakte bij grijpen, instabiele pols, overbelaste pols, carpaal tunnel syndroom en revalidatie van de pols.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Polsbrace X-Tremus

De X-Tremus polsbrace is een innovatieve en zeer effectieve bandage die het polsgewricht ondersteunt en beschermt tegen blessures. De brace geeft extra ondersteuning aan de zowel de pols als de onderkant van de hand. Door het huidvriendelijke en ademende materiaal voorziet de polsbrace de pols van optimale druk wat de bloedcirculatie stimuleert en waardoor blessures sneller kunnen herstellen.

De unieke driedimensionale manier van weven en de anatomische pads zorgen niet alleen voor ondersteuning bij activiteiten, maar zorgen tevens voor optimale drukverdeling rond het enkelgewricht en spieren en dragen zodoende bij aan de verbetering van de sportprestaties.

Door het huidvriendelijke en ademende materiaal voorziet de X-Tremus polsbrace de pols van optimale druk wat de bloedcirculatie stimuleert en waardoor blessures sneller kunnen herstellen. Het materiaal zorgt voor optimaal comfort en zorgt ervoor dat warmte en vocht goed afgevoerd wordt.

De gestreepte magic power band zorgt voor extra grip. Bij carpaal tunnel syndroom geeft de brace extra stabiliteit zonder overmatige druk te geven, maar ook ná  een blessure is deze brace een uitkomst. De X-Tremus polsbrace biedt ondersteuning bij pijnbestrijding, voorziet in musculaire stabilisatie en vermindert de zwelling door gerichte compressie.

Al deze unieke eigenschappen zorgen er dan ook voor dat de polsbrace al jaren met groot succes wordt gebruikt door vele klanten, waaronder (top)sporters, die op zoek zijn naar optimale steun en bescherming als gevolg van hieronder genoemde aandoeningen.

De X-Tremus polsbrace wordt aanbevolen bij:

-          perfect voor verstuiking van de pols
-          zwakte bij het grijpen
-          pijn als gevolg van overbelasting
-          milde tot matige gevoelens van instabiliteit
-          Carpaal Tunnel Syndroom
-          revalidatie

Artikelnummer - 130

Maatvoering

De X-Tremus polsbrace is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL en kan voor zowel links en rechts gebuikt worden. Zie hieronder de meettabel om te bekijken welke maat het beste bij u past.

Small

14.0 - 16.2 cm

Medium

16.2 - 18.7 cm

Large

18.7 - 21.3 cm

XL

21.3 - 23.8 cm

Kleur
De LP Support X-Tremus polsbrace is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews