Maxwrap pols

Meer afbeeldingen

Maxwrap pols
€ 19,20

Availability: In voorraad

De max wrap biedt ideale ondersteuning wanneer iemand na een blessure weer gaat starten met sporten en helpt daarbij om net dat stukje extra te kunnen geven. Ook te gebruiken bij lichte pijn en verstuikingen.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!
Beschrijving

Details

Polswrap

LP Support Max wrap kan zo worden aangebracht dat de steun en druk specifiek kan worden toegepast op het geblesseerde gedeelte van de ledemaat.

De max polswrap geeft locale druk en steun zonder druk te geven op plaatsen waar het niet nodig is. Het gepatenteerde materiaal van de maxwrap is fundamenteel heel anders dan die van zijn concurrenten. Het is gemaakt van zeer sterk materiaal dat niet scheurt en makkelijk aan te brengen is. Dankzij de siliconen binnenkant blijft de wrap goed op de plaats zitten en veroorzaakt het geen pijn of irritatie aan de huid tijdens het gebruik.

De LP Support maxwrap is tevens een uitstekend alternatief voor sporttape omdat het steeds opnieuw gebruikt kan worden en pijnloos kan worden verwijderd.

De wrap biedt ideale ondersteuning wanneer iemand na een blessure weer gaat starten met sporten en helpt daarbij om net dat stukje extra te geven bij het opbouwen van sporten. Ook biedt het ondersteuning bij lichte pijn en verstuikingen en kan het genezing bevorderen door therapeutische warmte.

Artikelnummer - 693

Maatvoering
One size fits al

Kleur
De maxwrap is verkrijgbaar in de kleur blauw. 

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews