LP Support Kniekussen Coolprene

Meer afbeeldingen

LP Support Kniekussen Coolprene
€ 49,90

Availability: In voorraad

Door het unieke CoolPrene materiaal zorgt het LP Support kniekussen voor verminderen pijn, zwellingen en stijfheid en helpt hij bij het herstel van blessures. Tevens biedt het kniekussen stevige bescherming tegen kneuzingen en wrijvingsbrandwonden.

Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Kniekussen Coolprene

Door het unieke CoolPrene materiaal vermindert het LP Support kniekussen pijn, zwellingen en stijfheid en helpt hij bij het herstel van blessures. Het ademenede CoolPrene houdt de huid droog en zorgt ervoor dat het comfortabel blijft zitten. Tevens biedt het kniekussen stevige bescherming tegen kneuzingen en wrijvingsbrandwonden. De gewatteerde pads zijn gemaakt van het superieure KEVLAR materiaal. 

CoolPrene is een innovatief gepatenteerd materiaal dat is ontwikkeld door een team van medische adviseurs. De unieke ontwerpen zijn afkomstig uit de theorieën van de kinetiek, anatomie, biomechanica en het mechanisme van (sport)blessures. De ruitvormige roosters en het kanaal patroon van CoolPrene™ bieden dynamische compressie en anti-slip voor meer bescherming. Een revolutionair concept van groeven en ventilatiegaten werken samen wanneer het gewricht beweegt en reguleert warmte en (transpiratie)vocht, om zodoende het comfort van het dragen te verbeteren.

Het LP Support kniekussen is ideaal voor dagelijks gebruik. Het kniekussen is te gebruiken ter bescherming van de knie, zodat de knie niet verder beschadigt en de kans krijgt te herstellen. Het kniekussen is ook zeer geschikt te gebruiken bij beroepen als bijvoorbeeld tegelzetters. 

Het kniekussen Coolprene is minder geschikt om als kniebeschermer te gebruiken. Wanneer u op zoek bent naar een kniebeschermer adviseren wij verder te kijken in ons assortiment onder het kopje 'kniebeschermers'.

Artikelnummer - 577CP

Maatvoering:
 

Small

33.0 – 35.6 cm

Medium

35.6 – 38.1 cm

Large

38.1 – 43.2 cm

XL

43.2 – 50.8 cm

Kleur
Het LP Support kniekussen in verkrijgbaar in de kleur zwart

Reviews