LP Extreme Tennis Elleboog Support

Meer afbeeldingen

LP Extreme Tennis Elleboog Support
€ 25,00

Availability: In voorraad

De LP Extreme Tennis Elleboog Support is ontworpen om pijn te verlichten die gepaard gaat met elleboogblessures, zwakte, tennisarm, golfelleboog en de zogenoemde muisarm. Door de nauwkeurige compressie van de bandage kan de belasting van de pees en ontstekingspijn aanzienlijk worden verminderd. Niet alleen bij overbelasting, maar ook na traumatische gebeurtenissen kan de bandage pijnverlichtend werken.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!
Beschrijving

Details

De LP Extreme Tennis Elleboog Support is ontworpen om pijn te verlichten die gepaard gaat met elleboogblessures, zwakte, tennisarm, golfelleboog en de zogenoemde muisarm. 

De siliconen pad zorgt voor extra druk op de onderarm, waardoor de pijn als gevolg van gestreste spieren in de arm tijdens het spelen wordt verlicht. Door de verstelbare klittenbandsluiting kun je indien nodig meer spanning aanbrengen. Door de continue, nauwkeurige compressie van de bandage kan de belasting van de pees en ontstekingspijn aanzienlijk worden verminderd. Niet alleen bij overbelasting, maar ook na traumatische gebeurtenissen kan de bandage pijnverlichtend werken. De LP Support Extreme elleboog support is daardoor zeer geschikt te gebruiken in zowel het dagelijks leven als tijdens het werken of sporten. 

De LP Extreme Tennis Elleboog Support is gemaakt van innovatief Coolprene materiaal waarin COOLMAX is verwerkt, wat helpt om de huid droog en comfortabel te houden. De unieke constructie van Coolprene helpt pijn, zwelling en stijfheid te verminderen en kan blessures helpen sneller te herstellen.

Artikelnummer - 751CA

Maatvoering
One size fits al 
(elleboogomtrek: 17,8 cm - 33,0 cm)

Kleur
De LP Extreme Tennis Elleboog Support is verkrijgbaar in de kleur zwart. 

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews