Kniebrace Extreme knee support

Meer afbeeldingen

Kniebrace Extreme knee support
€ 34,80

Availability: In voorraad

Te gebruiken bij: knie artrose, overbelaste knie, pijn aan knieschijf, Instabiliteit van de knie en ondersteuning bij kruisbanden.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Kniebrace Extreme Knee Support

Door de hoge kwaliteit van de materialen CoolPrene en COOLMAX zorgt de Extreme Knee Support voor zeer goede ondersteuning en een comfortabele pasvorm. Het materiaal expandeert op basis van de natuurlijke beweging van de drager. Hierdoor ervaren de spieren een lichte massage wat de bloedsomloop rond het kniegewricht stimuleert en zo het genezingsproces bevordert. De kniebrace biedt milde ondersteuning van de knie zodat kleine draaibewegingen worden tegengehouden wanneer deze vervelend voelen.

Het hoge draagcomfort van de Extreme Knee Support wordt gegarandeerd dankzij de ingenieuze constructie bandages. De brace kan eenvoudig worden aangebracht en wordt aan de voorzijde gesloten door klittenband. Dit is vooral handig wanneer de knie na een blessure niet mag worden gebogen. Een ander voordeel is dat de brace gemakkelijk is aan te passen aan de vorm van de knie. Het functionele ontwerp in combinatie met het unieke CoolPrene materiaal biedt comfortabele compressie en therapeutische warmte. De huid kan ademen en overtollig vocht wordt verwijderd. De openlijke steun stabiliseert de knie gevoelig en vermindert de pijn.

 De kniebrace uit de Extreme Serie is zeer geschikt wanneer een of meerdere van de volgende indicaties van toepassing zijn:

-       ideaal bij klachten van artrose
-       in geval van overbelasting
-       ideaal bij pijn aan de knieschijf
-       geschikt bij gevoelens van instabiliteit
-       bij gevoel van knie-instabiliteit
-       biedt lichte ondersteuning bij voorste kruisbanden

CoolPrene is een innovatief gepatenteerd materiaal dat is ontwikkeld door een team van medische adviseurs. De unieke ontwerpen zijn afkomstig uit de theorieën van de kinetiek, anatomie, biomechanica en het mechanisme van sportblessures. Een revolutionair concept van groeven en ventilatiegaten werken samen in een pompbeweging wanneer de spieren bewegen, regelen de overtollige warmte en zweet en draagt zodoende bij aan het verbeteren van het comfort bij het dragen.

Artikelnummer -558CA

Maatvoering


Meet de omtrek van de knie terwijl het been volledig gestrekt is (in het midden over de knieschijf). 

Small

33 – 39.4 cm

Medium

39.4 – 43.2 cm

Large

43.2 – 47 cm

XL

47 – 50.8 cm

Let op: Bij de beslissing tussen twee maten, kies dan de grootste van de twee 

Kleur
De extreme knee support is verkrijgbaar in de kleur zwart 

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Brace niet geschikt voor wasmachine of droger.

 

 

 

Reviews