Kniebrace dicht

Meer afbeeldingen

Kniebrace dicht
€ 25,90

Availability: In voorraad

Kniebrace geeft steun bij: artrose, lichte verstuiking, slijtage aan de knie, knie kneuzing, instabiliteit van knie en bescherming tegen schaafwonden. Ideaal te gebruiken bij sporten.

Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Kniebrace Dicht

De LP Support kniesteun geeft comfortabele druk en steun aan het kniegewricht. Het laat uw bewegingen vrij terwijl het toch support biedt voor de knieschijf. De kniesteun is gemaakt van elastisch neopreen, wat zorgt voor een optimale pasvorm en veel draagcomfort. De steun is dan ook prima geschikt om dagelijks te gebruiken. Het materiaal zorgt tevens voor een goede compressie en therapeutische warmte. Dit zorgt ervoor dat de pijn in het getroffen gebied sneller kan worden bereikt.

De kniesteun geeft goede algemene support en is ideaal wanneer net iets meer druk nodig is om de knie te stabiliseren. Deze kniesteun is met name geschikt ter ondersteuning van de overbelaste knie. Ook biedt de kniesteun ondersteuning bij artrose, lichte verstuikingen, slijtage, lichte kneuzingen, bij gevoelens van instabiliteit en als bescherming tegen schaafwonden. De kniesteun laat uw bewegingen vrij terwijl het toch support biedt.

Contra indicatie:
Door de druk op de knieschijf is deze brace minder geschikt voor problemen met de knieschijf. In het geval van knieschijf blessures, raden wij de open kniesteun aan. Door de opening bij de knie van deze brace vermindert de druk op de knieschijf. Klik hier om naar de kniesteun met open patella te gaan. 

De LP Support kniesteun biedt lichte ondersteuning en ontworpen als steunbandage. De kniesteun is zodoende niet geschikt bij zwaardere blessures. Bij zwaardere blessures aan de knie adviseren wij te kiezen voor een brace met een hogere beschermingsgraad. Klik hier om naar ons assortiment te gaan of zoek onder het kopje ‘vind uw klacht hier’ naar de juiste brace voor uw klacht.

Artikelnummer - 706

Maatvoering

 

Meet de omtrek van de knie terwijl het been volledig gestrekt is (in het midden over de knieschijf).

Small

33.0 – 35.6 cm

Medium

35.6 – 38.1 cm

Large

38.1 – 43.2 cm

XL

43.2 – 50.8 cm

Kleur
De kniebrace is leverbaar in de kleur blauw.  

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews