Knie support-M

Knie support-M
€ 36,00

Availability: In voorraad

De knie support is ideaal wanneer net iets meer druk nodig is om de knie te stabiliseren en is met name geschikt ter ondersteuning bij verrekking, postoperatieve knieklachten, artritis en ter bescherming tegen schaafwonden.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!
Beschrijving

Details

Knie support

De LP Support knie support geeft comfortabele druk en steun aan het kniegewricht. De unieke constructie van CoolPrene materiaal helpt de pijn te verlichten en zodoende blessures sneller te herstellen. Het laat uw bewegingen vrij terwijl het toch support biedt voor de knie. De knie support heeft een optimale pasvorm en is zeer comfortabel. De silicone antislip wrap zorgt tevens voor veel stabiliteit. De steun is dan ook prima geschikt om dagelijks te gebruiken. Het materiaal zorgt tevens voor een goede compressie en therapeutische warmte. Dit zorgt ervoor dat de pijn in het getroffen gebied sneller kan worden bereikt. 

De kniesteun geeft goede algemene support en is ideaal wanneer net iets meer druk nodig is om de knie te stabiliseren. Deze kniesteun is met name geschikt ter ondersteuning bij verrekking, postoperatieve knieklachten, artritis en ter bescherming tegen schaafwonden. De kniesteun laat uw bewegingen vrij terwijl het toch support biedt.

De LP Support kniesteun biedt lichte ondersteuning en ontworpen als steunbandage. De kniesteun is zodoende niet geschikt bij zwaardere blessures. Bij zwaardere blessures aan de knie adviseren wij te kiezen voor een brace met een hogere beschermingsgraad. Klik hier om naar ons assortiment te gaan.

Artikelnummer - 506

Maatvoering

 

Meet de omtrek van de knie terwijl het been volledig gestrekt is (in het midden over de knieschijf).

Small

33.0 – 35.6 cm

Medium

35.6 – 38.1 cm

Large

38.1 – 43.2 cm

XL

43.2 – 50.8 cm


Kleur

De kniebrace is leverbaar in de kleur zwart.  

Wasinstructies

Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews