Halluxcare eeltbeschermer

Meer afbeeldingen

Halluxcare eeltbeschermer
€ 10,00

Availability: In voorraad

De halluxcare eeltbeschermer is een zacht siliconen voetkussentje die helpt bij het ontlasten van de voorvoet. De siliconen beschermer verlicht de pijn van eelt onder de grote teen, voorkomt eeltvorming en vermijdt ontstekingen in het voorste gedeelte van de voet.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!
Beschrijving

Details

Halluxcare eeltbeschermer  

De halluxcare eeltbeschermer is een zacht siliconen voetkussentje die helpt bij het ontlasten van de voorvoet. De siliconen beschermer verlicht de pijn van eelt onder de grote teen, voorkomt eeltvorming en vermijdt ontstekingen in het voorste gedeelte van de voet.

Het kussentje voelt prettig aan, plakt niet en is zo ontworpen dat het in bijna elke schoen past. 

Artikelnummer - 347

Maatvoering

One size fits all

Wasinstructie

De kussentjes zijn te wassen met milde zeep en handwarm water. Gebruik geen wasmachine of droger. Laat het kussentje na het wassen op een schone handdoek aan de lucht drogen. Spray daarna eventueel in met talkpoeder.

Dit product is gemaakt van niet-toxisch en niet-allergeen, oliebasis gelmateriaal. Vervang dit product na langdurig gebruik, omdat de gel kan verharden na verloop van tijd. Vermijd direct contact met open wonden. Als u een allergische of gevoelige huid hebt, raadpleeg dan uw arts voordat u dit product gebruikt.

Reviews