Extreme Polssteun

Meer afbeeldingen

Extreme Polssteun
€ 20,00

Availability: In voorraad

De LP Extreme Polssteun helpt polspijn te verlichten met milde druk en stevige ondersteuning van de zwakke of geblesseerde pols. Met de LP Support Extreme polssteun koop je een kwalitatief hoogwaardig merkproduct voor je krachttraining. Meer kracht, minder pijn: bescherm je polsen tijdens de training of bij wedstrijden.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!
Beschrijving

Details

De LP Extreme Polssteun helpt polspijn te verlichten met milde druk en stevige ondersteuning van de zwakke of geblesseerde pols.

De LP brace zit stevig en heeft een verstelbare klittenband sluiting die zorgt voor een comfortabele pasvorm en bij activiteiten goed blijft zitten. De brace is gemaakt van CoolPrene en CoolMax materiaal dat de huid koel en droog houd en helpt om blessures sneller te genezen.

Bij krachttraining (zoals bodybuilding, crossfit, powerlifting, fitnesstraining, freeletics, etc) worden de polsen vaak en sterk belast. De reden hiervoor is dat de gewrichten en de banden en pezen aan hoge druk worden blootgesteld. De uiterst elastische polsbanden verminderen optredende pijn tijdens het trainen met zware gewichten en voorkomen tegelijkertijd letsel.

Met de LP Support Extreme polssteun koop je een kwalitatief hoogwaardig merkproduct voor je krachttraining.  Meer kracht, minder pijn: bescherm je polsen tijdens de training of bij wedstrijden.

Artikelnummer - 753CA

Maatvoering
One size fits all (10.1 - 20.3 cm)

Kleur
De LP Support polsbrace is verkrijgbaar in de kleur zwart.  

Wasinstructies

Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews