Embioz sport compressie sokken lang

Meer afbeeldingen

Embioz sport compressie sokken lang
€ 40,00

Availability: In voorraad

Het ontwerpt van de EmbioZ compressie sokken bevordert de bloedsomloop, verhoogt het metabolisme en vermindert overmatige spier trillingen en draagt bij aan het verbeteren van de spieruithoudingsvermogen.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Het double-loop stabilisator ontwerp van de EmbioZ sport compressie sokken ondersteunt de ligamenten van de hiel en de enkel om de stabiliteit te verbeteren tijdens sprongen en verschuivende bewegingen. De unieke spiraal power band, die de enkels en kuitspieren verstevigen verbetert de zintuiglijke waarneming in de enkel en ondersteunt bij zijwaartse bewegingen. De sokken bevatten tevens bescherming voor de tenen, hiel en achillespees door het stabiliseren van de spieren. Het materiaal van de sokken zijn vochtafvoerend en zorgen voor een optimaal comfort. 

Het ontwerpt van de EmbioZ compressie sokken bevordert de bloedsomloop, verhoogt het metabolisme en vermindert overmatige spier trillingen en draagt bij aan het verbeteren van de spieruithoudingsvermogen. EmbioZ compressie kleding is een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties en is dan ook zeer populair bij atleten in allerlei sporten.

Artikelnummer - 204

Maatvoering

De EmbioZ compressie sokken zijn geschikt voor zowel dames als heren en verkrijgbaar in verschillende maten. 

Voor de juiste maat, meet rondom de kuit. 

Small

31 - 35 cm

Medium

35 – 39 cm

Large

39 – 42 cm

XL

42– 45 cm

Kleur

De EmbioZ compressie sokken zijn leverbaar in de kleuren zwart-groen (groen aanklikken), roze-grijs en zwart-grijs (zwart aanklikken).

Wasinstructie

Om het effect van de compressie kleding te behouden over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

 

Reviews