EmbioZ sport compressie sokken kort

Meer afbeeldingen

EmbioZ sport compressie sokken kort
€ 35,00

Availability: In voorraad

De EmbioZ sport compressie sokken zijn een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties. De sokken zijn ontworpen om de balans, kracht en explosiviteit te verbeteren.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De EmbioZ sport compressie sokken zijn ontworpen met speciale hielbandjes. De hielbandjes verstevigen de functionele structuur van de enkel en de omliggende spieren, om zodoende de balans, kracht en explosiviteit te verbeteren. Het ontwerp zorgt voor optimaal comfort. De EmbioZ compressie kan de bloedsomloop verbeteren en zodoende vermoeidheid verminderen. Al bovenstaande eigenschappen zorgen voor een ultieme ervaring in comfort en prestatieverbetering bij atleten. 

EmbioZ compressie kleding is een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties en is dan ook zeer populair bij atleten in allerlei sporten.

Artikelnummer - 203

Maatvoering

De EmbioZ compressie sokken zijn geschikt voor zowel dames als heren en verkrijgbaar in verschillende maten gebaseerd op de schoenmaat. Zie hieronder de beschikbare maten. 

Small

36 - 38 

Medium

38 – 41 

Large

41 – 43 

XL

43– 46 

Kleur

De EmbioZ compressie sokken zijn leverbaar in de kleuren zwart-groen (groen aanklikken), roze-grijs en zwart-grijs (zwart aanklikken).

Wasinstructie

Om het effect van de compressie kleding te behouden over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

 

 

Reviews