EmbioZ schouder compressie top

Meer afbeeldingen

EmbioZ schouder compressie top
€ 64,00

Availability: In voorraad

De EmbioZ schouder top ondersteunt de mediale spieren van het schouderblad, romp en voor- en achterkant van de bovenarmen en draagt oa bij aan het verbeteren van spierprestaties.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Schouder Compressie-Top

De technologie van de EmbioZ schouder compressie top ondersteunt de mediale spieren van het schouderblad, de romp en de voor- en achterkant van de bovenarmen. De compressie top vergroot de flexibiliteit in de romp en de thorax en draagt bij aan het verbeteren van de coördinatie en beweeglijkheid van de bovenste ledematen.

De EmbioZ is een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties. Bovendien verhoogt de EmbioZ compressie top de spierkracht en explosiviteit die nodig is bij bijvoorbeeld gooien, serveren en andere armbewegingen. Bij sporten als (hard)lopen, balsporten, wandelen, skiën en springen zult u veel voordeel halen uit het gebruik van de EmbioZ compressie top. 

Het Comfort System biedt optimaal comfort tijdens (lange) trainingen door het (transpiratie)vocht te transporteren. De top ventileert snel om zo het lichaam droog te houden. De naadloze constructie begeleidt spieren tijdens het sporten voor de juiste beweging, verbetert het uithoudingsvermogen en vermindert eventuele zwellingen bij het sporten.

Artikelnummer - 233

Maatvoering

De EmbioZ schouder compressie top is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Het is voor optimaal resultaat van groot belang goed te meten. Meet de borstomtrek op het breedste punt.

Small

85 - 95 cm

Medium

92 – 102 cm

Large

99 – 110 cm

XL

107– 117 cm

Kleur

De EmbioZ rug compressie top is leverbaar in de kleur zwart. 

Wasinstructie

Om het effect van de compressie kleding te behouden over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

Reviews