EmbioZ compressie tank top - dames

Meer afbeeldingen

EmbioZ compressie tank top - dames
€ 65,00

Availability: In voorraad

De EmbioZ compressie top geeft extra comfort en power aan de schouders, bovenarmen en rug door de bloedsomloop te verbeteren en te ondersteunen daar waar het hardste nodig is om zodoende de spier prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De technologie van de EmbioZ compressie top geeft extra comfort en power aan het lichaam door de bloedsomloop te verbeteren en te ondersteunen daar waar het hardste nodig is om zodoende de spier prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren. Met name de schouders, bovenarmen en rug krijgen goede ondersteuning. 

Het Comfort System biedt optimaal comfort tijdens (lange) trainingen door het (transpiratie)vocht te transporteren. De top ventileert snel om zo het lichaam droog te houden. De naadloze constructie begeleidt spieren tijdens het sporten voor de juiste beweging, verbetert het uithoudingsvermogen en coördinatie, en vermindert eventuele zwellingen bij het sporten. 

De EmbioZ is een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties. Bij sporten als (hard)lopen, fietsen, wandelen, skiën en springen zult u veel voordeel halen uit het gebruik van de EmbioZ compressie top.

Maatvoering

De EmbioZ compressie top is geschikt voor dames en verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Het is voor optimaal resultaat van groot belang goed te meten. 

Meet de borstomtrek op het breedste punt.

Small

77 - 85 cm

Medium

22 – 91 cm

Large

88 – 96 cm

XL

93– 102 cm

Kleur

De EmbioZ compressie top is leverbaar in de kleur zwart. 

Wasinstructie

Om het effect van de compressie kleding te behouden over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

 

 

Reviews