EmbioZ compressie leg sleeve

Meer afbeeldingen

EmbioZ compressie leg sleeve
€ 25,90

Availability: In voorraad

Het Power Systeem van de EmbioZ sleeve helpt bij het corrigeren van het bewegingspatroon van de heup en knieen, om zodoende de spier prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren. Het Comfort System biedt optimaal comfort tijdens (lange) trainingen.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Compressiesleeve leg

Het toonaangevende merk LP Support is continue bezig met het analyseren van wat sporters nodig hebben. LP Support deelt de wens van sporters en atleten ‘to stay in the game’ en de prestaties te verbeteren. Zowel fysiologische- als psychologische aspecten hebben invloed op de prestaties van sporters. Met dit in gedachten heeft LP Support de EmbioZ serie ontwikkeld.

De EmbioZ serie is geen typische  compressie kleding. Het grote verschil tussen de EmbioZ serie en andere compressie kleding is dat  LP Support gebruik maakt van gerichte steun door gebruik te maken van een geavanceerde technologie die zich met name richt op het ondersteunen van de kern van de spieren om zo voor de verbetering van prestaties te zorgen.

Het Power Systeem van de EmbioZ sleeve helpt bij het corrigeren van het bewegingspatroon van de heup en knieen, om zodoende de spier prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren. Het Comfort System biedt optimaal comfort tijdens (lange) trainingen door het (transpiratie)vocht te transporteren. De sleeve ventileert snel om zo het lichaam droog te houden. De naadloze compressie sleeve begeleidt spieren tijdens het sporten voor de juiste beweging, verbetert het uithoudingsvermogen en vermindert eventuele zwellingen bij het sporten.

De EmbioZ is een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties. Bij sporten als (hard)lopen, fietsen, wandelen, skiën en springen zult u veel voordeel halen uit het gebruik van de EmbioZ been sleeve. 

Artikelnummer - 272

Maatvoering

 

De been sleeve van EmbioZ is verkrijgbaar in de maten M, L en XL. Het is voor optimaal resultaat van groot belang goed te meten. Meet de omtrek van de knie terwijl het been volledig gestrekt is.

Medium

36 – 40 cm

Large

40 – 44 cm

XL

44 – 48 cm

Kleur
De EmbioZ leg sleeve is leverbaar in de kleur zwart.

Wasinstructie
Om het effect van de compressie kleding te behouden over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

Reviews