Embioz compressie broek - dames

Meer afbeeldingen

Embioz compressie broek - dames
€ 60,00

Availability: In voorraad

De EmbioZ compressie capri geeft extra comfort en power aan de dijen, knieën en kuiten door de bloedsomloop te verbeteren en te ondersteunen daar waar het hardste nodig is om zodoende de spier prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

De technologie van de EmbioZ compressie capri geeft extra comfort en power aan het lichaam door de bloedsomloop te verbeteren en te ondersteunen daar waar het hardste nodig is om zodoende de spier prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren. De broek ondersteunt goed op de onderbuik, dijen, knieën en kuiten, om zodoende een betere beweging van de onderste ledematen mogelijk te maken. De Embioz capri draagt bij aan het verbeteren en versterken van elke sprong, squat, stap, run en kick. 

Het Comfort System biedt optimaal comfort tijdens (lange) trainingen door het (transpiratie)vocht te transporteren. De top ventileert snel om zo het lichaam droog te houden. De naadloze constructie begeleidt spieren tijdens het sporten voor de juiste beweging, verbetert het uithoudingsvermogen en coördinatie, en vermindert eventuele zwellingen bij het sporten. 

De EmbioZ capri is een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties. Bij sporten als (hard)lopen, fietsen, wandelen, skiën, badminton, honkbal, basketbal, bergbeklimmen, volleybal, yoga en springen zult u veel voordeel halen uit het gebruik van de EmbioZ compressie capri.

Artikelnummer - 280

Maatvoering

De EmbioZ compressie capri is geschikt voor dames en verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Het is voor optimaal resultaat van groot belang goed te meten. Meet de heuptomtrek op het breedste punt.

Small

83 - 93 cm

Medium

90 – 100 cm

Large

97 – 107 cm

XL

104– 114 cm

 Zorg dat het Power System om de knieën zit voor optimaal comfort. 

Kleur

De EmbioZ compressie capri is leverbaar in de kleur zwart. 

Wasinstructie

Om het effect van de compressie kleding te behouden over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

 

 

Reviews