EmbioZ arm compressie sleeve

Meer afbeeldingen

EmbioZ arm compressie sleeve
€ 21,90

Availability: In voorraad

De EmbioZ arm compressie sleeve helpt spier prestaties te verbeteren door het bewegingspatroon van de elleboog te stabiliseren en helpt bij het corrigeren van de beweging.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Arm Compressie Sleeve

Het Power System van de EmbioZ arm compressie sleeve dat langs het ellebooggewricht en spieren in de bovenarm loopt helpt bij het stabiliseren van het bewegingspatroon van de elleboog en pols en helpt bij het corrigeren van de bewegingen ervan, om zodoende de spier prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Het Comfort System biedt optimaal comfort tijdens (lange) trainingen door het (transpiratie)vocht te transporteren. De sleeve ventileert snel om zo het lichaam droog te houden. De naadloze compressie sleeve begeleidt spieren tijdens het sporten voor de juiste beweging, stimuleert de bloedsomloop en draagt zodoende bij aan de verbetering van het uithoudingsvermogen en vermindert eventuele zwellingen bij het sporten.

De EmbioZ is een absolute must have als het gaat om het behoud en verhogen van sportprestaties. Bovendien verhoogt de EmbioZ compressie top de spierkracht en explosiviteit die nodig is bij bijvoorbeeld gooien, serveren en andere explosieve armbewegingen.

Artikelnummer - 251

Maatvoering

De EmbioZ arm compressie sleeve is verkrijgbaar in de maten M, L en XL. Het is voor optimaal resultaat van groot belang goed te meten. Meten rond het centrum van de onderarm.

Medium

24.2 – 28.0 cm

Large

28.0 – 31.8 cm

XL

31.8 – 35.6 cm

Kleur

De EmbioZ arm compressie sleeve is leverbaar in de kleur zwart. 

Wasinstructie

Om het effect van de compressie kleding te behouden over een lange periode, raden wij aan de knie bandage in een waszak op max. 30 ° C en gewassen met een mild schoonmaakmiddel.

 

 

 

Reviews