Elleboogkussen Coolprene

Meer afbeeldingen

Elleboogkussen Coolprene
€ 39,90

Availability: In voorraad

Door de unieke samenstelling van CoolPrene™ vermindert het kniekussen pijn, zwellingen en stijfheid en helpt bij het herstel van blessures.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Elleboogkussen Coolprene

Door de unieke samenstelling van CoolPrene™ vermindert het kniekussen pijn, zwellingen en stijfheid en helpt bij het herstel van blessures. Het ademenede CoolPrene houdt de huid droog en comfortabel. Tevens biedt het kniekussen stevige bescherming tegen kneuzingen en wrijvingsbrandwonden. De gewatteerde pads zijn gemaakt van het superieure KEVLAR materiaal.

CoolPrene™ is een innovatief gepatenteerd materiaal dat is ontwikkeld door een team van medische adviseurs. De unieke ontwerpen zijn afkomstig uit de theorieën van de kinetiek, anatomie, biomechanica en het mechanisme van sportblessures. De ruitvormige roosters en het kanaal patroon van CoolPrene™ bieden dynamische compressie en anti-slip voor meer bescherming. Een revolutionair concept van groeven en ventilatiegaten werken samen wanneer het gewricht beweegt en reguleert de overtollige warmte en zweet, aan het comfort van het dragen te verbeteren.

Indicatie:

Het LP support elleboogkussen is ideaal voor dagelijks gebruik. Het biedt stevige bescherming tegen kneuzingen en wrijvingsbrandwonden. Het elleboogkussen is te gebruiken ter bescherming van de elleboog, zodat de elleboog niet verder beschadigt en de kans krijgt te herstellen.

Artikelnummer - 561CP

Maatvoering

De X-Tremus elleboogbrace is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL en kan voor zowel links en rechts gebuikt worden. Zie hieronder de meettabel om te bekijken welke maat het beste bij u past.

Small

22.9 - 25.4 cm

Medium

25.4 - 27.9 cm

Large

27.9 - 30.5 cm

XL

30.5 - 33 cm

Kleur
De Coolprene elleboogkussen is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews