X-tremus elleboogbrace

Meer afbeeldingen

X-tremus elleboogbrace
€ 51,90

Availability: In voorraad

De X-Tremus elleboogbrace wordt aanbevolen bij: slijmbeurs ontstekingen, overbelasting, instabiliteit, revalidatie en verminderd zwelling door gericht compressie.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

X-Tremus Elleboogbrace

De X-Tremus elleboogbrace is een innovatieve en zeer effectieve bandage die het ellebooggewricht ondersteunt en beschermt tegen blessures. De brace geeft extra ondersteuning aan de elleboog om zodoende de pijn te verminderen bij een ontsteking of blessure.

De unieke driedimensionale manier van weven en de anatomische pads zorgen niet alleen voor ondersteuning bij activiteiten, maar zorgen tevens voor optimale drukverdeling rond het ellebooggewricht en spieren en dragen zodoende bij aan de verbetering van de sportprestaties.

Door het huidvriendelijke en ademende materiaal voorziet de elleboogbrace de elleboog van goede druk wat de bloedcirculatie stimuleert en waardoor blessures sneller kunnen herstellen. Het materiaal zorgt voor optimaal comfort en zorgt ervoor dat warmte en vocht goed afgevoerd wordt.

De X-Tremus elleboogbrace biedt ondersteuning bij pijnbestrijding, voorziet in musculaire stabilisatie en vermindert de zwelling door gerichte compressie. De brace wordt met name aanbevolen bij een slijmbeurs ontsteking maar ook ná een blessure is deze brace een uitkomst.

Al deze unieke eigenschappen zorgen er dan ook voor dat de elleboogbrace al jaren met groot succes wordt gebruikt door vele klanten, waaronder (top)sporters, die op zoek zijn naar optimale steun en bescherming als gevolg van hieronder genoemde aandoeningen.

De X-Tremus elleboogbrace wordt aanbevolen bij:

-          slijmbeurs ontsteking (bursitis)
-          pijn als gevolg van overbelasting
-          gevoelens van instabiliteit
-          draagt aan het verbeteren van de prestaties
-          revalidatie
-          verminderd zwelling door gerichte compressie

Artikelnummer - 150

Maatvoering

De X-Tremus elleboogbrace is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL en kan voor zowel links en rechts gebuikt worden. Zie hieronder de meettabel om te bekijken welke maat het beste bij u past.

Small

22.0 - 24.0 cm

Medium

24.0 - 26.0 cm

Large

26.0 - 28.0 cm

XL

28.0 - 30.0 cm

Kleur
De LP Support X-Tremus polsbrace is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews