Elleboogbrace voor kinderen

Meer afbeeldingen

Elleboogbrace voor kinderen
€ 15,95

Availability: In voorraad

De elleboogbrace ondersteunt het ellebooggewricht na spierblessures of spierpijn. De brace werkt specifiek op de spieren en bevordert de bloedsomloop. Dit ondersteunt het genezingsproces, stimuleert de bloedsomloop en werkt prestatieverhogend.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!
Beschrijving

Details

Elleboogbrace Kinderen

Om kinderen tijdens het spelen en sporten optimaal te kunnen beschermen tegen schrammen, schaafwonden en kneuzingen zijn wij blij dat wij u sinds kort de nieuwste kinder braces kunnen aanbieden. De LP Support kinder braces voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zorgen voor een optimale bescherming tegen blessures. De LP support kinder elleboogbrace is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

De elleboog brace ondersteunt het ellebooggewricht na spierblessures of spierpijn. De brace werkt specifiek op de spieren en bevordert de bloedsomloop. Dit ondersteunt het genezingsproces, stimuleert de bloedsomloop en werkt prestatieverhogend. De brace is ook zeer goed te gebruiken ter preventie van blessures in het elleboog gebied.

Artikelnummer - C759

Indicaties:

- ondersteunt de elleboog spieren na blessures
- beschermt de elleboog spieren voor verstuikingen
- lichte compressie voor betere spiercoördinatie en stabiliteit
- verwarmt de elleboog spieren

Maatvoering:
One size fits all

De kniebrace is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar.
De goede pasvorm en het unieke klittenband ontwerp zorgen voor voldoende druk en bloedcirculatie waardoor een optimaal draagcomfort wordt gewaarborgd.

Kleur
De kniebrace is leverbaar in de kleur zwart.

 

Reviews