Elastische Enkelbrace

Meer afbeeldingen

Elastische Enkelbrace
€ 12,95

Availability: In voorraad

Deze elastische enkelsteun geeft steun aan geblesseerde en zwakke enkels. Het helpt blessures aan de enkelbanden te voorkomen en vermindert pijn bij peesontstekingen.
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Enkelbrace Elastisch

Deze elastische enkelsteun geeft steun aan geblesseerde en zwakke enkels. Het helpt blessures aan de enkelbanden te voorkomen en vermindert pijn bij peesontstekingen. Door de goede kwaliteit en het elastische materiaal zit de enkelsteun zeer comfortabel en is de pasvorm altijd goed. Hij is dan ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

De elastische enkelsteun is vooral ter ondersteuning en is het beste te gebruiken bij lichte kneuzingen, zwellingen, stijfheid, bloedcirculatieproblematiek en ter preventie.

De LP Support elastische enkelsteun is ontworpen als steunbandage. De steun is zodoende niet geschikt bij zwaardere blessures. Bij zwaardere blessures aan de enkel adviseren wij te kiezen voor een brace met een hogere beschermingsgraad. 

Artikelnummer - 954

Maatvoering

De enkelsteun is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Zie hieronder de meettabel om te bekijken welke maat het beste bij u past.

Small

15.2 - 20.3 cm

Medium

20.3 - 25.4 cm

Large

25.4 - 30.5 cm

XL

30.5 - 35.6

Kleur
De enkelbrace is verkrijgbaar in de kleur beige.

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen.
Op kamertemperatuur laten drogen.

Niet in de wasmachine of droger doen.
Bij irritatie, neem contact op met uw huisarts.

Reviews