Over Ons

LP-Support Sportbraces

LP Support is al meer dan 20 jaar erkend als de marktleider op het gebied van braces en bandages. LP Support biedt een compleet assortiment van kwaliteitsbraces voor de meest verwonding-gevoelige gebieden van het lichaam, met inbegrip van de voet, enkel, knie, rug, schouder, elleboog en pols.

De braces zijn ontworpen en gefabriceerd met oog op de specifieke therapeutische, economische en lifestyle eisen van de hedendaagse consument. Braces van LP Support zijn ongeëvenaard als het gaat om zowel de kwaliteit als de prijs.

Ons doel is het ontwerpen, produceren en verkopen van geavanceerde producten ter preventie van blessures, de behandeling van bestaande blessures en het bijdragen aan de prestatieverbetering van (top)sporters. LP Support is dan ook een zeer gerespecteerd merk onder artsen en fysiotherapeuten over de hele wereld.

Uitgebreid onderzoek, innovatief design en onze passie voor uitgebreide bescherming heeft geleid tot het ontstaan van LP's CoolPrene® materiaal en de introductie van MaxWrap® tape. Het concept van MaxWrap®  heeft gezorgd voor een revolutie als het gaat om taping.

Succesverhalen van atleten en sporter die hebben geprofiteerd van deze innovaties inspireren ons om te blijven innoveren en het creëren van hoogwaardige beschermende braces en bandages om zodoende aan de behoeften van sporters te voldoen. Zodoende is LP Support al meer dan 20 jaar het meest gebruikte en aanbevolen merk in (sport)braces in meer dan 60 landen wereldwijd.

Op de website kunnen consumenten en professionals eenvoudig en snel braces bestellen.Gebruik het menu in de bovenbalk om ons assortiment te verkennen. Bovendien kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen zodat u zeker weet dat u de juiste brace vindt die bij u past. 

Sportzaken, fysiotherapeuten e.d. kunnen via de email of telefonisch een brochure en prijslijst aanvragen.