Extreme kniesteun

Meer afbeeldingen

Extreme kniesteun
€ 29,95

Availability: In voorraad

Te gebruiken bij: klachten van artrose, biedt ondersteuning bij chronische pijn, bij gevoelens van instabiliteit, gevoel van knie-instabiliteit
Gegarandeerd de goedkoopste!
14 dagen niet goed, geld terug!
Beschrijving

Details

Klittenbandsluiting ontwerp met tegengestelde bevestiging ontwerp voor gemakkelijke toepassing, optimale pasvorm en extra stabilisatie. Open patella ontwerp helpt voorkomen patella abnormale tracking en verlichten de druk op de patella. Door de hoge kwaliteit van de materialen CoolPrene en COOLMAX zorgt de Extreme Knee Support voor zeer goede ondersteuning en een comfortabele pasvorm. Het materiaal expandeert op basis van de natuurlijke beweging van de drager. Hierdoor ervaren de spieren een lichte massage wat de bloedsomloop rond het kniegewricht stimuleert en zo het genezingsproces bevordert.

De kniebrace biedt milde ondersteuning van de knie zodat kleine draaibewegingen worden tegengehouden wanneer deze vervelend voelen. De opening bij de knieschijf houdt de knieschijf goed op de plaats en verlicht de druk op de patella. Het hoge draagcomfort van de Extreme Knee Support wordt gegarandeerd dankzij de ingenieuze constructie bandages. De brace kan eenvoudig worden aangebracht en wordt gesloten door klittenband. Het functionele ontwerp in combinatie met het unieke CoolPrene materiaal biedt comfortabele compressie en stabiliseert de knie en vermindert de pijn.

De kniebrace uit de Extreme Serie is zeer geschikt wanneer een of meerdere van de volgende indicaties van toepassing zijn:

- ideaal bij klachten van artrose
- biedt ondersteuning bij chronische pijn
- geschikt bij gevoelens van instabiliteit
- bij gevoel van knie-instabiliteit

Artikelnummer - 788CA

Maatvoering
One size fits all (omtrek knie tussen de 31.8 - 40.6 cm)

Kleur
De extreme knee support is verkrijgbaar in de kleur zwart

Wasinstructies
Handwassen in koud water met milde zeep. Goed afspoelen. Op kamertemperatuur laten drogen. Brace niet geschikt voor wasmachine of droger.

Reviews